Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Windows 11 İndir

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Tüm Sürümler 22000.194 21H2 | İşletim Sistemi 22000.194 21H2 indir

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 TPM Fix! indir

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    W11 | Home + Home Single Language + Pro | 22000.348 | Hızlı Gizli Sade 22000.348 indir

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Tüm Sürümler 21H2 | İşletim Sistemi 22000.318 indir

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Win 11 Pro Final x64 | Ayarlı

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Tüm Sürümler 21H2 | İşletim Sistemi

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro Lite İndir – 21H2 – Türkçe + 38 Dil Artice

    Started by FilmRip‎, 1 gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    1 gün önce son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İso Türkçe İndir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 48
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro Türkçe 64 Bit (Insider Preview 22000.51 indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro Türkçe 64 Bit (Insider Preview 22000.51) indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Consumer Edition 64 Bit Türkçe Final MSDN (22000.318) 21H2 indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Business Edition 64 Bit Türkçe Final MSDN (22000.318) 21H2 indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Tüm Sürümler Tek DVD Türkçe (MSDN) - 21H2 indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    WinPE 11 İndir – Full Kurulumsuz – Windows indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Türkçe Orijinal X64 Bit ISO

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir – Msdn Türkçe Formatlık İSO – 64 Bit Tümü

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe) indir

    Started by FilmRip‎,  3 Gün önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4
    FilmRip
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 | Home + Home Single Language + Pro | 22000.348 | Hızlı Gizli Sade - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎,  5 Gün önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 32
    Savas55
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full Türkçe x64 bit Tüm Sürümler 64 bit indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 23
    dogan.11
    6 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Edinme yükseltme microsoft veya iso dosyasını indirme hakkında

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  22. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 TPM Hatasını atlatmak için kalıcı çözümü üzerine

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  23. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Simge paketini, Windows 10/8.1-8/7 sistemlerinde kullanmak.

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  24. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Manager 1.0.2.0 Final Katılımsız Full indir

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  25. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Business Edition 64 Bit Türkçe Final MSDN (22000.318) 21H2 indir

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  26. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe) indir

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  27. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 AIO ve Office 2019 Pro Plus İndir – v18in1 21H2 Build 22000.318 x64 bit indir

    Started by FilmRip‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    FilmRip
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  28. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 TPM Fix!

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    FilmRip
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  29. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 AIO + Office 2019 Pro Plus İndir – v18in1 Türkçe indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 17
    aticilik
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  30. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 - Tüm Sürümler 21H2 | İşletim Sistemi - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 30
    jmsbnd007
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  31. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    WinPE 11 by ShweScorpion İndir – Full indir

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 45
    FilmRip
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  32. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Manager 1.0.2 | Katılımsız indir

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3
    FilmRip
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  33. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Performance Editions İndir – 21H2 | Türkçe indir

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    FilmRip
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  34. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix Güncel indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 12
    dogan.11
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  35. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Manager 1.0.2 | Katılımsız

    Started by FilmRip‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21
    FilmRip
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  36. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 7 8 8.1 10 11 İndir – 2021 – AIO Formatlık İSO indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 22
    dogan.11
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  37. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    kealOS Win 11 Pro Final x64 Net FX TPM Yamalı ESD & WIM Modifiyesiz indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  38. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    kealOS Win 11 Pro Final x64 Net FX TPM Yamalı WIM Optimal Ayarlı indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  39. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 MSDN ISO Türkçe indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 22
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  40. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir | Tüm Sürümler Güncel indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  41. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    WinPE 11 İndir – Full Kurulumsuz – Windows indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 12
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  42. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Win 11 Pro Final x64 Ayarlı Link indir

    Started by FilmRip‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 41
    FilmRip
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  43. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Business Edition İndir – Msdn Türkçe Orjinal indir

    Started by FilmRip‎, 26.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 37
    FilmRip
    26.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  44. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Business Edition Tam İndir – Final Msdn Türkçe 22000.194 21H2

    Started by FilmRip‎, 26.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    FilmRip
    26.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  45. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro Lite İndir – Full Bootable WPE x64 indir

    Started by FilmRip‎, 17.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 48
    FilmRip
    17.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  46. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Etkinleştirme ve Lisanslama Programı İndir – Full Sınırsız indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 14.Ekim.2021
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 37
    dogan.11
    16.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  47. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Performance Editions İndir – Türkçe 21H2 indir

    Started by FilmRip‎, 14.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    FilmRip
    14.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  48. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe)

    Started by FilmRip‎, 14.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    FilmRip
    14.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  49. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full Türkçe x64 bit Tüm Sürümler

    Started by FilmRip‎, 14.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    FilmRip
    14.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  50. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix indir

    Started by FilmRip‎, 14.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 32
    FilmRip
    14.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  51. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe) indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 57
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  52. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full Türkçe x64 bit Tüm Sürümler indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  53. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir Tüm Sürümler Güncel x64 TR TPM Fix indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 24
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  54. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full Türkçe – Formatlık Msdn İSO indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  55. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir – Full 64 bit Türkçe MSDN Orjinal İSO indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 36
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  56. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    EaseUS Win11Builder İndir – v1.5 – Win 8.1 10 – 11 İso indir

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  57. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Final Türkçe ISO (TPM Yamalı & Orijinal) ESD & WIM

    Started by FilmRip‎, 07.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 31
    FilmRip
    07.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  58. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 RTM Final Build 22000.194 Consumer Edition (All Editions) (x64) Incl. Activator

    Started by Gestapo‎, 05.Ekim.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    Gestapo
    05.Ekim.2021 son yazılan Mesajı göster
  59. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix - (2 Participants)

    Started by FilmRip‎, 18.Temmuz.2021
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 115
    YAMAN
    26.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  60. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe) - (3 Participants)

    Started by FilmRip‎, 18.Temmuz.2021
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 334
    kodaman
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  61. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full Türkçe x64 bit Tüm Sürüm - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 05.Eylül.2021
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 57
    kodaman
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  62. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full x64 Bit ISO (Türkçe)

    Started by FilmRip‎, 05.Eylül.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    FilmRip
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  63. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix

    Started by FilmRip‎, 05.Eylül.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 31
    FilmRip
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  64. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Pro İndir – Full Türkçe – Formatlık İSO

    Started by FilmRip‎, 05.Eylül.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 27
    FilmRip
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  65. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 Full indir – 64 bit İSO

    Started by FilmRip‎, 05.Eylül.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 30
    FilmRip
    05.Eylül.2021 son yazılan Mesajı göster
  66. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 indir – 32 64 bit İSO

    Started by FilmRip‎, 18.Temmuz.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 56
    FilmRip
    18.Temmuz.2021 son yazılan Mesajı göster
  67. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full Türkçe x64 bit Tüm Sürüm

    Started by FilmRip‎, 18.Temmuz.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 44
    FilmRip
    18.Temmuz.2021 son yazılan Mesajı göster
  68. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İSO İndir – Full v21996.1 32 64 bit Tüm Sürüm indir - (1 Participant)

    Started by FilmRip‎, 18.Haziran.2021
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 195
    ozz
    23.Haziran.2021 son yazılan Mesajı göster
  69. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 ISO’yu İndir (Derleme 21996.1) - (2 Participants)

    Started by FilmRip‎, 18.Haziran.2021
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 186
    ozz
    23.Haziran.2021 son yazılan Mesajı göster
  70. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    24 Haziran'da tanışacağımız yeni Windows 11 işletim sistemi

    Started by FilmRip‎, 18.Haziran.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 100
    FilmRip
    18.Haziran.2021 son yazılan Mesajı göster
  71. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Windows 11 İndir – Formatlık İSO – 32 64 Bit Tümü indir

    Started by FilmRip‎, 18.Haziran.2021
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 89
    FilmRip
    18.Haziran.2021 son yazılan Mesajı göster

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191