PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek Kaliteli Yerli Albümler



  1. Kaptan Kadavra - Mental Yara (2023) [24Bit]
  2. Sakin Seyir - Aynı Ama Farklı (2023) [24Bit]
  3. Taylan Ayık - Küfür (2023) [24Bit]
  4. Yaz Hitleri 2023 (Spotify) 2023 - 320Kbps
  5. Zirvedekiler Türkçe Pop (iTunes) 2023 - 320Kbps
  6. MFÖ - Diskografi (1992-2019) [FLAC]
  7. Mabel Matiz - Fatih (2023) 320Kbps
  8. Sertab Erener Her Dem Yeşil (2023) 320Kbps
  9. 6iant - Kod ad D.E.V (2023) Flac
  10. Barabar - HER YER MEMLEKET (2023) Flac
  11. Brek - 1990 (2023) Flac
  12. Burak King - Aman Of (2023) Flac
  13. Can Temiz - Goun Sonu Yerin Dibinde (2023) Flac
  14. Ceşitli Sanatçılar - Fecri Ebcioğlu 100 Yıllık Şarklar (2023) Flac
  15. Çeşitli Sanatçılar - Selami Şahin Şarklar 1 (2023) Flac
  16. Derya Uluğ - Nefes (2023) Flac
  17. Elçin Orcun -İra (2023) Flac
  18. Ahmet Kaya - Diskografi - Flac
  19. Mabel Matiz - Fatih (2023) Flac
  20. Harun Kolçak Diskografi - Flac
  21. Yeşilçam Şarkıları - Yıldızların Altında Vol 3 Flac
  22. Yeşilçam Şarkıları - Artık Sevmeyeceğim Vol 2 Flac
  23. Yeşilçam Şarkıları - Aşkın Kanunu Vol 1 Flac
  24. Barış Manço Diskografi - Flac
  25. Yıldız Tilbe Diskografi - Flac
  26. Erkin Koray Diskografi - Flac
  27. Zeki Müren 2019-2022 - Flac
  28. Bergen Özel Set 10 CD - Flac
  29. Altın Şarkılar Premium Vol.1-2 - Flac
  30. Yeşilçam Şarkıları - Belkis Özener Vol 4 - Flac
  31. Yeşilçam Şarkıları - Sadri Alışık Vol 5 - Flac
  32. Cem Karaca - Özel Koleksiyon (2010) - Flac
  33. Oğuz Turgutgenç & Linda Çandır - Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Vol. 3 (2021) - Flac
  34. Oğuz Turgutgenç & Linda Çandır - Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar, Vol. 2 (2012) - Flac
  35. Oğuz Turgutgenç & Linda Çandır - Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Türküler Vol. 1 (2011) - Flac
  36. Beysu Yıldız - Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar (2008) - Flac
  37. Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar (1996) - Flac
  38. Erkin Koray - Collection CD 5 - Flac
  39. Erkin Koray - Collection CD 4 - Flac
  40. Erkin Koray - Collection CD 3 - Flac
  41. Erkin Koray - Collection CD 2 - Flac
  42. Erkin Koray - Collection CD 1 - Flac
  43. Ogün Sanlısoy - GEL (2023) - Flac
  44. Elvan Elvan - Yeşilçam Esintisi (2023) - Flac
  45. Emir Can İğrek - Parti İptal (2023) - Flac
  46. Anıl Piyancı - 23 (2023) - Flac
  47. Athena - Kendi Yolumda (Original Motion Picture Soundtrack Songs) (2023) - Flac
  48. Atiye - Deli İşi (2022) - Flac
  49. Çelik - İz Düşümü (2023) - Flac
  50. Hande Yener - Afrodizyak (2023) - Flac
  51. Murat Göğebakan - Aşıklar Yolu 2010 - Flac
  52. Zeki Müren 5 Albüm (1976-1991) - Flac
  53. Simdi 90'lar 2 - Flac
  54. Simdi 90'lar 1 - Flac
  55. Teoman - Aşık Bir Adam 2023 - Flac
  56. Ebru Gündeş - Aşığım Hâlâ (2023) ~ Amazon Music [FLAC] 736MB
  57. Barış Akarsu – Merhaba *single* (2022) ~ Amazon Music [FLAC] 46.4MB
  58. Barış Akarsu – The Other Boys *single* REMASTERED (2020) ~ Amazon Music [FLAC] 39.3MB
  59. Barış Akarsu – Islak Islak (2004) ~ Amazon Music [FLAC] 483GB
  60. Barış Akarsu – Ayrılık Zamansız Gelir (2007) ~ Amazon Music [FLAC] 580MB
  61. Barış Akarsu – Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek (2006) ~ Amazon Music [FLAC] 609MB
  62. Türk Sanat Müziği Arşivi / Koro Şarkılar [3 CD] (2013) AMAZON MUSIC .FLAC
  63. Cambaz (SINGLE) - Deniz Seki (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  64. Nazan Öncel - Kara Plak Geceye Bir Şarkı (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  65. Melis Fis - Melodram (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  66. Hakan Taşıyan - Sen De Vefasız Çıktın (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  67. Ahmet Şafak - Ahmet Şafak En İyiler, Vol. 1 (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  68. Ahmet Şafak - Ahmet Şafak En İyiler, Vol. 2 (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  69. Nilgün Belgün - 70'lerden Bugüne (2023) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  70. Erol Büyükburç İle Türkçe Tangolar, Vol. 10 (Türk Pop'unun Kralı) (2012) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  71. Erol Büyükburç – Bir Ömrün İmzası (2000) ~ AMAZON MUSIC [FLAC]
  72. Rana & Selçuk Alagöz – Biz Sizin Şarkılarınızla Büyüdük (2009)
  73. Bu Şarkılarla Büyüdük - Odeon Yılları/ Gönül Turgut (2008) ~ AMAZON MUSIC
  74. Bu Şarkılarla Büyüdük - Ah Nerede/Füsun Önal (2008) ~ AMAZON MUSIC
  75. Bu Şarkılarla Büyüdük - Dario Moreno’ suz 40 Yıl/ Dario Moreno (2008) ~ AMAZON MUSIC
  76. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 1 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  77. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 2 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  78. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin İlk Musıki Mektebi Vol. 3 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  79. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi, Vol. 4 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  80. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 5 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  81. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 6 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  82. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 7 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  83. Üsküdar Musıki Cemiyeti / Büyük Musıki Mirasımız / Türkiye'nin Musıki Mektebi Vol. 8 (Üsküdar Musıki Cemiyetinin 100. Kuruluş Yılı Anısına)
  84. Üsküdar Musiki Cemiyeti - İstanbul Türküleri (1997) - REMASTERED
  85. Üsküdar Musiki Cemiyeti ft. Güzide Kasacı - Nightclub In Istanbul (2022 Remaster)
  86. Üsküdar Musiki Cemiyeti - Rumeli Türküleri (1997)
  87. Çesitli Sanatçılar - Sevimli Dostlarımız Sevimli Şarkılar (2020) MP3 320KBP/S
  88. Çesitli Sanatçılar - Bayramlık Şarkılar (2015) MP3 320KBP/S
  89. Çesitli Sanatçılar - Şarkılardan Bir Demet (2012) MP3 320KBP/S
  90. Çesitli Sanatçılar - Starlarla Halk Müziği Konseri (2021) MP3 320KBP/S
  91. Çesitli Sanatçılar - Trakya Türküleri (Enstrümantal) (2019) MP3 320KBP/S
  92. Öztürk Serengil - Doktor Barnard - Paralı Günlerimde (1968) ~ Vinyl, 7", 45 RPM, Single ~ Odeon – 45-LA 938, Odeon – LA 938
  93. Öztürk Serengil - Dünya Dönüyor / Mühür Gözlüm (1968) ~ Vinyl, 7", 45 RPM, Single
  94. Öztürk Serengil - Kim Kime Dum Duma (1974) ~ Vinyl, 7", 45 RPM LP
  95. Öztürk Serengil – Palavra - Palyaço (1974) ~ Vinyl, 7", 45 RPM, Single Elenor Plak – 1020
  96. Öztürk Serengil – Ver Kardeşim / İşte Vergi, İşte Maliye (1972) ~ Vinyl, 7", 45 RPM, SAYAN
  97. Öztürk Serengil & Süheyl Denizci Orkestrası - Tak Tak Tiki Tik Tak (1967) ~ Vinyl, 7", 45 RPM, Single
  98. Burçin Orhon - Raks Oriental (1988) ~ MP3 320KBP/S
  99. Burçin Orhon - Raks-İ Şahane 4 (1993) ~ MP3 320KBP/S
  100. Burçin Orhon - Raks-ı Şahane Turkish Oriental Belly Dance, Vol.1 (1989) ~ MP3 320KBP/S
  101. Emel & Erdal - Alaturka Benim Canım (1990) ~ MP3 320KBP/S
  102. Berkant - İçimden Sadece Ağlamak Geliyor (1972) ~ MP3 320KBP/S [Coşkun Plak]
  103. Nur Yoldaş - Dönüş (Sakine) (1992) ~ MP3 320KBP/S
  104. Osman Yağmurdereli - Çok Geç Değil (1977) ~ MP3 320KBP/S [Rak Müzik]
  105. Osman Yağmurdereli - Sarışın (1992) ~ MP3 320KBP/S
  106. Çeşitli Sanatçılar - Güzel İzmir Şarkıları (2007) 320Kbps
  107. Neco - Seni Bana Katsam / Kıyamet Günü (1977) 320Kbps [Vinyl]
  108. Neco - En İyileriyle Neco (2005) 320Kbps
  109. Alpay – En İyileriyle Alpay (2020) 320Kbps
  110. Attila Atasoy - En İyileriyle Attila Atasoy (2005) 320Kbps
  111. Ayla Algan – En İyileriyle Ayla Algan (2008) 320Kbps
  112. Banu Kırbağ – En İyileriyle Banu (2009) 320Kbps
  113. Behiye Aksoy – En İyileriyle Behiye Aksoy (2008) 320Kbps
  114. Bilgen Bengü – En İyileriyle Bilgen Bengü (2009) 320Kbps
  115. Cem Karaca - En İyileriyle Cem Karaca (2017) 320Kbps
  116. Coşkun Demir – En İyileriyle Coşkun Demir (2005) 320Kbps
  117. Erkut Taçkın – En İyileriyle Erkut Taçkın (2009) 320Kbps
  118. Ersan Erdura – En İyileriyle Ersan Erdura (1979) 320Kbps
  119. Esmeray – En İyileriyle Esmeray (2013) 320Kbps
  120. Gönül Yazar - En İyileriyle Gönül Yazar (1974) 320Kbps
  121. Güzin İle Baha – En İyileriyle Güzin İle Baha (2005) 320Kbps
  122. Hayko – En İyileriyle Hayko / Tavernalar Kralı (2012) 320Kbps
  123. Hüdai Aksu - En İyileriyle Hüdai Aksu (2017) 320Kbps
  124. Işıl Yücesoy – En İyileriyle Işıl Yücesoy (2005) 320Kbps
  125. Lale Belkıs – En İyileriyle Lale Belkıs (2009) 320Kbps
  126. Müzeyyen Senar - En İyileriyle Müzeyyen Senar (2014) 320Kbps
  127. Metin Ersoy – En İyileriyle Metin Ersoy - Kalipso Kralı (2012) 320Kbps
  128. Nil Burak – En İyileriyle Nil Burak (1975-1985) (2008) 320Kbps
  129. Nükhet Duru – En İyileriyle Nükhet Duru (1981-1982) (2008) 320Kbps
  130. Seçil Heper – En İyileriyle Seçil Heper (2006) 320Kbps
  131. Selma Hünel - Bir İhtimal Daha Var / En İyileriyle Selma Hünel (2014) 320Kbps
  132. Seyyal Taner – En İyileriyle Seyyal Taner (2005) 320Kbps
  133. Yeliz – En İyileriyle Yeliz (2012) 320Kbps
  134. Yeşim – En İyileriyle Yeşim (2017) 320Kbps
  135. Zeki Müren - En İyileriyle Zeki Müren (Büyüleyen Nağmeler) (2015) 320Kbps

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1